fredag 14 maj 2010

Är du saboterar dina Online Dating Framgång


Om, som tusentals innan dig, har du vågat i cyberrymden för att hitta din perfekta partner och du inte har varit mycket framgångsrika i och med att få ett datum, ännu mindre att hitta din själsfrände, då är det hög tid att utvärdera din online dating strategi. Online dating är bara en annan form av kommunikation, och alla inte är en god kommunikatör. Vad är självklart för vissa, kan komma som en fullständig överraskning för andra. Låt oss ta en titt på 10 tips om hur du ökar din framgång. En av fördelarna med online dating kan samtidigt vara en total nackdel. Det finns bokstavligen tusentals profiler på nätet av möjliga kandidater att välja mellan. Det är toppen! Eller är det? Sätt dig i rollen som sökte - vad skulle du göra om du var konfronteras med så många val? Just det, skulle du begränsa sökningen, skulle inte du? Det första du skulle göra, är att ignorera alla profiler som inte innefattar ett fotografi.
Tips # 1: ladda upp alltid ditt fotografi! Gör det till en senare ett, där minst 3 / 4 av ditt ansikte syns tydligt. Använd inte en av er tagit på Halloween, i din kostym val, eller bär en hatt eller mössa av något slag. En trevlig, uppriktig bild som du ler naturligtvis fungerar bäst.
Tips # 2: Om du inte vill locka till sig fel kille eller tjej, av fel skäl, välj en lämplig användarnamn. Håll det neutralt, är roligt okej, men håll dig borta från billiga och suggestiva. läs mer

??? ??? ??? ?? ??? ??? ?????