lördag 15 maj 2010

Så här använder "Action" Med Lagen om Attraktion


"Ge inte din kreativa impulser till ursprungliga substansen, och sedan sitta ner och vänta på resultat, om du gör det kommer du aldrig få dem. Agera nu."

Detta inlägg handlar om att vidta åtgärder. Att vara öppen för att ta emot vad du önskar och tror föremålet för din önskan kommer till dig är en viktig del av processen för att lagen om attraktion. (Läs senaste inlägget för en översikt)

Men om du föreställa till exempel en perfekt dag / matte men då sitta på händerna och dona € ™ t ens prata med kvinnorna runt dig. Då är din mentala bilden är inte värt någonting.

Åtgärder är nyckeln till att kunna få vad du vill. Inte säga hej till avlagd snygging som tittade på dig med ett leende kan få konsekvenser för din attraktion praktiken.

Hon kunde ha varit en av â € ~ universeâ € ™ kommer till dig eller hon kan ha tagit med dig en viktig lärande för att hjälpa dig få vad du vill. På grund av din brist på insats, din uppnå ditt resultat kan fördröjas. Du donâ € ™ t veta â € "det är vad du måste göra allt du kan för att uppnå dina önskemål. Du canâ € ™ t veta på vilket sätt ditt mål kommer att ställas inför dig. Så du måste vara beredd att vidta lämpliga åtgärder med varje tillfälle som det inträffar.

"Du kan inte agera i det förflutna, och det är viktigt för klarhet i din mentala vision att du ogilla senaste från ditt sinne."

Om du fokuserar på ett mål du vill uppnå och du tänker på tidigare misslyckanden eller beklagar du stoppa flödet mot dig. Åtminstone stoppa dig flödet av vad du vill mot dig. Dina negativa tankar kommer att ha samma verkan som positivt tänkande har på allmän sak, dvs vad du bild kommer till youâ € | eller â € ~ vad du söker så ska du findâ € ™.

Om du är missnöjd hela tiden och tänker på hur du håller inte med kvinnor då itâ € ™ s ingen överraskning att detta misslyckande kommer att fortsätta. Det förflutna är det förflutna. Det är borta och kan aldrig återvända (upprepar sig är en annan historia)

Genom att hänvisa till det förflutna du stör den mentala bilden och energi du har skapat för ditt mål. Till exempel, om du vill ha ett roligt förhållande men hålla fixering på den fruktansvärda förhållanden har du haft tidigare då du kommer att störa din nuvarande dating upplevelser.

"Du kan inte agera i framtiden, för framtiden är ännu inte här. Och du kan inte säga hur du kommer att vilja agera i eventuella framtida oförutsedda dess att oförutsedda har kommit."

Denna förmaning är att hålla dig fokuserad på nuet â € "på att nå ditt mål och inte drömma om vad det skulle vara väl gjorts.

Om du är tänka sig en perfekt dag måste vara som, planering dina synpunkter, dina rörelser, vad du äter osv, då är du dagdrömmer och inte fokusera på din nuvarande situation. Att försöka planera varje liten detalj för framtiden, kan hindra effektiviteten av dina handlingar NU. Så ta itu med framöver när det blir Heres, tills sedan fokusera på vad du ska göra nu att gå framåt och göra det.

"Gör varje dag, Allt som kan göras den dagen"

Men ...

"Du är inte av överansträngning, eller rusa blint in ditt företag i arbetet med att göra största möjliga antal saker på kortast möjliga tid."

Varje dag är ett lämpligt för er att vidta åtgärder på att uppnå dina mål. Om du behöver arbeta med egna förbättringar, lära sig att flirta ordentligt etc. så gör det. Men donâ € ™ t överdriva. Donâ € ™ t försök att lära en vecka värde av färdigheter i en dag â € "då du kommer att rostig på allt du har learnâ € ™ t gör den värdelös som du canâ € ™ t tillämpa det. Gör vad du kan för varje dag, så gott du kan. Om du bara kan lära sig en sak en dag, sedan lära sig det och inte mer.

Nästa dag kan du gå vidare till nästa sak att lära sig. Med andra ord måste du lära dig att ha tålamod. Ibland, vad du vill kommer till dig ganska fort. Men om du vill ha något stort då det förmodligen kommer att ta tid.

För att kunna möta varje dag med din bästa fot framåt, att släppa både tidigare och framtida så du kan fokusera alla dina ansträngningar på detta är den absoluta säker väg till framgång.

Det finns bara en sak att säga: "Allt är antingen en lyckad dag eller en dag för misslyckande, och det är den framgångsrika dagar som du får vad du vill. Om varje dag är ett misslyckande, kan du aldrig bli rik, men om vardagliga är en framgång, kan du inte undgå att bli rika. "

Tillämpat på dating och relationer, Everyday du lära dig mer om det motsatta könet, förbättra dina sociala färdigheter etc. I princip varje dag du vidta åtgärder mot ditt mål är en â € ~ framgångsrik Daya € ™. Varje dag du donâ € ™ t göra detta är ett misslyckande. För att uppnå dina mål så snabbt som möjligt, följer det att ju fler dagar du har lyckats gå framåt, desto snabbare kommer du att lyckas.

Helt enkelt, när de beslutar om din dejting och förhållande mål bara gå framåt, glömma det förflutna och framtiden â € "bara fokusera på vad du har att göra med en gång och göra det till bästa förmåga. Det är beteendet hos en framgångsrik individ.

Investigue Antes de Voc� Data