tisdag 25 maj 2010

Dating Tips för att hantera Blind Datum


När du kommer på en blind date är det en bra idé att göra det en kort en. Gå ut för kaffe eller drinkar på sin höjd gå på lunch. Om du håller dagen kort då blir det mindre press på din dejt. Detta gör att du kan räckvidden varandra utan att behöva vara orolig för det lämpliga i vem som skall betala räkningen eller behålla ett långt samtal.

Plan för att gå till en offentlig plats med människor runt men inte alltför trångt eller hög. Så sätt kan du vara säker och har tillräckligt med integritet för ett samtal utan att någon röst blir överröstade. Naturligtvis är det en bra idé att hålla sig borta från din vanliga ställena så att du inte behöver prata med dina vänner. Fokusera bara på dagen att lära sig om honom / henne och hjälpa dig att avgöra om en andra datumet är värt det. En kort tid i en säker ännu privat plats är perfekt för en blind date.

Upprätthålla en balanserad hållning i samtalet. Var inte sarkastisk eller nedlåtande mot andra. Du vet inte vad din dag kan eller inte kan finna stötande. Plus att du kommer att verka rått och respektlöst. Om du är en kille och gör suggestiva kommentarer då du kommer att göra din dag mycket obehagligt och det är inte troligt att du kommer att se henne igen. Det är också en bra idé att hålla sig borta från kontroversiella åsikter såsom synpunkter eller organiserad religion eller tillståndet i politiken om du inte redan har diskuterat sådana saker på nätet eller något liknande innan du träffa din blind date.

Den viktigaste tips på konversation etikett är att lyssna på din dejt. Ställ frågor till ljud intresserade och att lära känna om din dag. Förbered en lista med frågor innan handen kan vara en bra idé att hålla liv i samtalet. Ställ öppna frågor för att lära sig vad de värde som detta hjälper dig att förstå deras kärna. Till exempel, vad tror du gillar mest? Eller vad som gör dig passionerad? Eller varför gillar du ditt nuvarande jobb? Etc. Om du fokuserar på specifika frågor som frågar om åren tillbringade någonstans eller hur många semestrar han / hon tar, då finns det litet utrymme för din date att ge information om intresserar dem med sina egna ord så att du kan lära känna dem bättre.

Kom ihåg att hålla grundläggande artighet hela tiden. Håll din mobiltelefon start om du är "på-samtal" i vilket fall låta din dag vet att ni kommer att ignorera alla samtal utom nödsituationer. Förvänta dig inte alltför mycket från detta datum. Det är en blind date så det kommer troligen att leda till något men det skulle kunna leda till att du gör en god vän eller ens en som uppfyller relation. Men är det bäst att gå ut bara för att ha en bra tid att lära känna någon ny och det är det.

Mitt sista tips för din blinda datum är: Fyll ditt eget sinne om din dag. Om din vän är inställning du upp på denna blinda datum, inte ställa frågor om din dag. Din väns åsikter kan snedvrida dig i en eller annan riktning. Det är bäst att förbereda dig själv och möta dina datum på ny kula, så du kan få till hur du känner för honom eller henne. Läs alltid topp bästsäljare om relationer och dating så du är aktuell med psykologi av motsatt kön så att du inte sabotera för dig själv att felaktiga antaganden. Lär dig medan du datum och du kommer att ha de mest spännande upplevelser du kan.

Speed Dating ist nicht in Finding Romance Quick