måndag 21 december 2009

A Way of Life

Vet du skillnaden mellan en trevlig kille som sällan möter flickor och en man som alltid har brudar omkring honom?

Enkelt, MAN eller pick-up artist utnyttjar varje tillfälle utan några reservationer.

En massa trevliga killar drömmer om mötet hot girls. De kan även försöka träffa några kvinnor via klubbar, online dating webbplatser, eller speed-dating händelser. Verkligheten är att de flesta av dessa killar kommer att ge upp efter att de drabbats FN-goda resultat. Rädsla och avståndstagande är de två största hinder som gör att de flesta killar från att försöka igen och lyckas.

Reality Check - Hur tror du att de pick-up-artister har kompetens att komma dit de är? Väldigt få killar föds med sådan kompetens och även Naturals har gjort några misstag och få avslag från tid till annan. Hemligheten är att få tillbaka när du är nedslagen, lära av sina misstag och göra förbättringar.

Män som är framgångsrika med kvinnor är alltid på, liksom Energizer Bunny. De är ständigt på att göra, lantmäteri nya perspektiv, att utvärdera situationen och sin omgivning. Dessa killar är inriktade på att uppnå sina mål och utnyttja SUBTLE uthållighet. De metoder tills de känner sig bekväma gå till och prata med kompletta främlingar. Att komfort nivå förvandlas till en vana till slut gör det andra natur.

Omvandla nya beteenden till en livsstil är hur du blir riktigt framgångsrik.

Mitt råd är att dra full nytta av din fritid för att förbättra din teknik. Flörta med kvinnor överallt: drive-thru gal, bank rösträknare, din servitris, bartendrar, kunder och kära ni träna tillsammans, etc.

Inte sitta och vänta på helgen för att rulla runt eller den klubb du och din kompis har börjat nå lördagskvällen. Carpe Diem! Fånga dagen! Betrakta varje interaktion som en möjlighet för dig att utveckla dina färdigheter.

Do You Like One Night Stands