onsdag 11 november 2009

Fem skäl Män bör försöka Online Dating

Men om du inte redan har lagt handen på minst en eller två online dating webbplatser så nu är det dags att det måste ske. Online dating erbjuder många fördelar jämfört med andra dating alternativ. Här är en lista över några av dessa förmåner.

1. Billig Kostnad per Opportunity ... Ett medlemskap i en av de mest populära online dating webbplatser löper ungefär samma pris som att gå ut på bio och middag alla själv eller en kväll på klubben köpa två eller tre drinkar.

2. Bagage avslöjas tidigt ... På en bar kan du träffa en tjej prata med henne hela natten och aldrig få reda på om hennes barn, psycho ex, och alla andra bagage som hon bär runt med sig själv. Otroligt online många av dem visar det på en gång som gör att du kan eliminera alla de kycklingar som oönskade bagage och mer.

3. Din Options bara ökat ... I den verkliga världen du är begränsad till flickor som är runt omkring dig. Oavsett hur hårt ditt spel eller hur mycket du reser för att möta hon måste vara på samma ställe som du. Online, dock behöver hon bara har anmält sig till den webbplats som du är på och du kan ansluta flera olika webbplatser. Skulle det inte vara skönt att få åka iväg på en affärsresa och har redan ett datum inrättas eller att flickan, som bor på västra sidan 10 miles away än du går ut på södra sidan? Möte henne i någon av dina normala fläckar skulle inte hända eftersom du alltid på andra sidan stan trots att man bor så nära. Online allt som inte mater.

4. Chans att visa upp dina starka sidor ... På en bar en flicka ser bara det yttre dig eller full du beroende på vilken timme på natten med henne "Bitch Shield" upp för att inte nämna hennes vänner. Online får hon se dig över och om du själv har skapat en kvalitetsprofil bygger du upp baserat på alla dina styrkor och sedan få veta den verkliga.

5. Dags att välja ... På en bar om du går in och se två tjejer som du tycker du har en 3 sekunder för att välja vilken du vill prata med första och ibland den andra ett blad eller är upptagen för resten av natten, aldrig ger dig en chans prata med henne. Online är inte ingen någonstans, och om två flickor email du på när du kan svara både i din egen takt.

Online Dating Is Not A Contest