måndag 12 april 2010

Krydda ditt Online Dating profil


Har en online-profil som inte producerande önskat resultat?

Kanske problemet är inte din publik - men vad de ser. Din profil bör återspegla din fab personlighet. Krydda! Här är några tips på hur man gör det ...

Ta en häftig profilbild: Titta inte tråkigt (även om du är). Prova en funky bakgrund. Spela med kameravinklar: upp och ner, diagonalt, högt över huvudet. De flesta kameror har en färg du använda den. Prova en svartvit bild eller lägga till roliga effekter på ett enkelt redigeringsprogram, blanda upp det!

Var spontan: Post vissa av dessa uppriktiga bilder dina vänner har av dig skratta och ha roligt. Inte bara du ser ut som du känner har en god tid, men du ser lättillgängligt.

Vitt är tråkigt: Lägg läckra typsnitt och färger. Fet eller kursivera ord för att betona dem. Ändra teckensnitt, göra den röd, utnyttja det ... få folk att se det!

Tänker som de människor som du försöker att locka till sig: De flesta killar tycker om sport, om du passform och atletiska, låt dem veta det. Män älskar mat, om du gillar att laga mat, tala om det.

Var ärlig: Försök inte vara alltför intressant. Var dig själv, på det sättet när du får svar, du vet personer är intresserade av den verkliga. Det gör konversationen lättare när man inte behöver låtsas vara någon du inte.

Lägg till en video: Det kan vara en utvidgning av vem du är. En bild säger 1000 ord, men någon kan få en bättre uppfattning om vem du är och vad du gillar med hjälp av video. Men var inte överdrivet eller alltför sexig. Du är sexigare alltid när du inte försöker vara.

Dating A Married Woman