torsdag 19 maj 2011

Dating Tips för en bättre framtid


Det första och viktigaste dating tips är att vara mycket försiktig med vad du säger. Du kan aldrig ta tillbaka dina ord och om du har sagt det till en kvinna, då finns det inte ens den blekaste möjligheten att den är glömd. Således bör män kom ihåg att vara mycket försiktiga när de säger något till kvinnor och mer så när de ställer frågor.

Med detta i åtanke David DeAngelo, har skrivit en lista med 10 topp dating tips i boken "Double Your Dating", att vägleda människor om vad de aldrig skulle säga till kvinnor. Enligt författaren är det bättre att vara försiktig innan du talar än beklagligt om vad du sa efteråt. Låt oss titta på dating tips.

1. Aldrig be om en kyss. Att be om en kyss, gör en människa ser ut som en pojke och kvinnor gillar att vara tillsammans med en man. Även om hon är artig på din begäran, kanske hon betyder inte det faktiskt. Låt kyssen ske naturligt, under tiden som förhållandet växer.

2. Fråga inte om hon skulle vilja gå på en date. En kvinna gillar en man med auktoritet och kvinnor också älskar överraskningar. Därför ska du bjuda henne bara och låt den visa sig vara den mest minnesvärda dagen. Hon skulle älska överraska och ditt i slutet av dagen du skulle ha ett gott intryck.

3. Aldrig skryta med din rikedom eller status. Detta imponerar aldrig en tjej, snarare hål henne till kärnan. En kvinna respekterar alltid en man, som är jordnära och blygsam. En blygsam man enligt kvinnor är mer tillförlitliga.

4. Aldrig rätt henne att göra en plan. Som tidigare nämnts, tjejer älskar överraskningar. Gör en plan för henne och låt det vara exotiskt. Detta är din chans att bevisa hur romantiskt och älskvärd du är.

5. Inte tjata henne genom att fråga vad hon tycker om dig. Detta sätter verkligen henne. Om hon gillar dig, kommer hon släppa säkert signaler och det är din kaliber att förstå dem. Anta att hon gillar dig. Om du är säker på kommer det att göra henne säker.

6. Tvinga inte henne att svara på samtal eller meddelanden. Hon kommer att acceptera dig att göra så men om du inte tror du kommer att visa dig själv att vara en cool människa och en som har självrespekt. Pojkar som visar sig vara undergiven, inte respekteras.

7. Fråga inte om hennes förflutna. Hon kommer att berätta när hon blir bekväm. Frågar henne kan utsätta henne eller få henne att känna sig osäkra. Detta kommer också att visa din osäkerhet.

8. När ett datum är över, gör det då inte en fråga om nästa. Detta kommer att visa dig att vara över upphetsad. Ha tålamod och låt henne vänta på dig att fråga.

9. Undvik långa samtal. Behålla den iver. Det kommer att hålla din relation spännande.

10. Fästas med sin kille vänner. Din osäkerhet kommer inte tas som hand utan som hot mot sin frihet.

Dessa tio dating tips kommer att säkerställa en god relation ytterligare och även öka respekten för varandra.