fredag 20 november 2009

Dating fel man ska undvika

Använda ett gammalt foto
En självutnämnda "Fabio" look-a-like använt en 15 år gammal bild av sig själv för att locka kvinnor att träffa honom. Jag antar att han tänkte när de uppfyller de "äldre" version av sig själv att de skulle bli förtjust nog att stanna. Inte!

2. Berätta en lögn ... eller två.
Dessa kommer i minst tre kategorier - ålder, namn och yrke. Jag är säker på att det finns mer men endast tre inträffade i 1: a avsnittet (som jag såg). Musikern (av misstag # 1) sa att han var i sin 30-talet men han var faktiskt i sin 40-talet. Hör du inte bara domaren? Steeee-rike 2! Eller den klassiska linje från en av de kvinnliga daters på showen: "Mitt namn är Jennifer, det är Lisa." Som följdes av henne att avslöja att hon var läkare - precis som hon nu förbannade dag.

3. Fråga dig själv fel frågor.
Cynthia, en av daters, var lite av efter en rad ganska obehaglig datum. Hon frågade sig outloud "Varför är jag singel?" Den hade en känsla av "vad är det för fel på mig?" det. En bättre fråga skulle ha varit - "Vad behöver jag vara att hitta den man som passar in i mitt ideal relation?" Eller, "Vad är det nästa bästa steg för mig i FI $ nding mitt ideal mate?" Frågor som fokuserar på de positiva vad du kan göra eller vara.

4. Upphuggning via e-post
Detta är nog mer en etikett "kränkning" än ett misstag. Bryta upp med ett datum via e-post. Medan kollega sa att det var en undanflykt, det var fortfarande klumpigt.