tisdag 5 januari 2010

Bort Fattigdom medvetandegörs


"Du måste få bort den sista resten av den gamla tanken att det finns en gudom som kommer är att du ska vara fattig, eller vars syften kan vara betjänt av att hålla dig i fattigdom." Wallace slör, "The Science of Getting Rich".

Många böcker har skrivits om den stora depressionen och dess effekter på Amerika. En av effekterna har varit behovet att snoka varenda bit av sitt innehav i huset. Alla med far-och morföräldrar som bodde på den tiden berättar hoe kräsen och konservativa de är om pengar och ägodelar. Eftersom ekonomin hade kraschat, jobb och därmed pengar var svårt att få fram. Detta lämnade ett avtryck av "fattigdom medvetande" på de flesta människor som levde då.

Denna sorts fattigdom medvetandet ofta förekommer i många människors sinnes när de närmar dating. Någonsin sett en het tjej och tänker, hon är vägen ut ur min liga ", eller" jag kan inte få henne ". Kvinnor gör det också i viss utsträckning, de är i allmänhet mindre sexuellt aktiv än män (något att göra med hjärnan).

Men så fort du har en potential datum tillfälle och märka den med tankar som du inte kan ha roligt tillsammans med den personen, eller att han / hon inte skulle få en bra tid med dig - som bygger på någon egentlig information helst - du försvagas er inställning och förmåga att attrahera det motsatta könet.

Tämja en negativ att tänka, ex. "fattigdom medvetande", kan vara väldigt svårt. En person är ofta så invecklade att tänka negativa tankar som när de inträffar är det helt enkelt inte märkt. Vi kan plocka bort vissa känslor och situationer och hålla ett öga på dem för att hjälpa oss att utveckla ett positivt sätt att tänka. Men medan vi dating vi plötsligt kan falla in i en negativ att tänka och förstöra dagen, eller ännu värre, möjligheten till en romans.

I grund och botten är roten till allt det här en tro på, "jag inte förtjänar att vara lycklig". Många människor ser livet och människorna som syndig och därför lycka är ouppnåelig. Vi är "kastas ut ur trädgården" och är "innebar att lida". Om du bär denna inställning du kan aldrig vara en framgångsrik hälsosam kärleksfull relation. Något positivt sinnad präst / predikant kommer att säga att Gud vill att du ska vara lycklig, 'Var fruktsamma och föröka ". Men närmar dejting och relationer med en negativ attityd upphäver möjligheten till en positiv växande relation eftersom den attityd inför den är negativ. Det är den enkla sanningen.

Den tolkning av Bibeln som förnimmer det gudomliga som ett skoningslöst bestraffa en, levde i en tid som var så där. Så för att hålla på att fattigdom medvetande kan ligga i hjärtat av ditt trossystem. Du måste ta itu med det genom att läsa filosofi, studera mystiker din tradition, möte intelligent akademiker och läsa deras böcker. Kom ihåg att lära av många så du har många perspektiv. Detta kommer att hjälpa dig att bygga en stor sammanhängande bild på dig själv.

Self utbildning är en viktig del av tillväxt och en lyckad dejting och relationer.

Porre le domande giuste First