lördag 2 januari 2010

No More Mr Nice Guy

Kärlek är som i brädspelet Monopol. Vissa regler måste följas, lite tur är inblandade, och någon är alltid fusk. Viktigast är det ett spel, och för att vinna, måste du spela upp den och spela den bra.

Att vara en trevlig kille, jag är säker på att du känner dig lite obekväm att spela spel med de kvinnor du möter. Det är inte i din natur. Du känner dig oärlig, respektlös, och ibland ner höger betyder. Men dessa är de typer av killarna kycklingar gräva, och om du planerar att någonsin tillbringat en kväll på hotellet på Park Place, hade du bättre start stjäla pengar från banker.

Kontrollera då och då får du en tur tärningskast och landa på gratis parkering, men för att bli riktigt framgångsrik måste man utarbeta en strategi. Anges nedan hittar du 10 beteenden trevliga killar kan visa i syfte att göra sig mer attraktiva för kvinnor de söker. Genomföra något eller alla av dessa beteenden i vardagliga personlighet och titta kvinnorna flockas på dig som myror till en fallen Dorito. Men var försiktig, de resultat som kan vara farliga för din bedsprings.

1. Den take away-metoden.

När en kvinna har fått smaka på dig, vänligt ursäkta dig. Alltid lämna henne att vilja ha mer av dig. Här är ett enkelt litet tips. När du träffar henne först, låtsas att glömma hennes namn. Hon kommer att dö att lämna ett bestående intryck på dig så att du aldrig glömmer hennes namn igen.

2. Flirta med andra kvinnor och se till att hon ser det.

Kvinnor vill ha män som är eftersökt av andra kvinnor. Detta är ett faktum. Kvinnor är mycket konkurrenskraftiga och kommer att se dig som den ultimata priset om hon tävlar för din kärlek. Dessutom kommer hon snabbt att inse behovet av att rycka upp dig innan någon annan gör.

Medan andra kvinnor tycker det kan tyckas grymt, aldrig känna skuld. Lita på mig, du kommer inte att ge det en tanke när föremålet för din önskan sliter bort dina shorts.

3. Förtroende är nyckeln.

Detta är en no brainer. Om du agerar som en förlorare, kommer du att känna dig som en förlorare och i sin tur kvinnor kommer se dig som en förlorare. Du kommer aldrig bli som på detta sätt. Du kommer verkligen vara en förlorare.

4. Vara trevlig.

I sociala sammanhang, och i synnerhet runt hennes vänner, bli centrum för uppmärksamheten. Om hon ser att andra människor tycker om att vara omkring dig, är hon troligen vill vara omkring dig också. Hon vill se vad all uppståndelse handlar om.

5. Håll käften.

Människor blir mer intressant för tillfället de stänger sina munnar. Och för kvinnor, halva nöjet är utmaningen att försöka lista ut dig.

6. Undvika allvarliga samtal till varje pris.

Scott Weiland sa det bäst. Konversationer döda. Tro det eller ej, är kvinnor lika rädd ut av dessa samtal som män. Kanske ännu mer så med tanke på att de inte förväntar sig att män är villiga att tala om seriöst förhållande stuff. Förutom, de är alltid rätt i alla fall så varför bry sig?

7. Skrämma henne.

Alltid ser henne i ögonen tills hon tittar bort först. Detta är samma teknik experter använder för att träna hundar att vara lydig. Detta visar också kvinnor. Men håll igen på att visa hennes fysiska kärlek. Ju längre hon väntar, desto mer hon vill det.

8. Gör något fel.

Allt som hon tycker är spännande, äventyrlig, och / eller spännande. Kom ihåg James Dean? Tänk bara hur mycket Poon du skulle få om du var mer lik honom.

9. Välj dina vänner över henne.

Detta är en av mina personliga favoriter. Hela tiden du är ute med dina vänner, kommer hon vara ute med sina väninnor talar om för dem vad en idiot du är. (Om hon inte är ute otrogen mot dig.) Men när man äntligen ser henne igen, är det som äktenskapliga besök dag i länsfängelse.

10. Aldrig någonsin jag menar ALDRIG låta henne veta hur starkt du känner för henne.

Jag bryr mig inte om du tror att Gud har sänt henne just för dig och du vill gifta dig med henne idag, aldrig låta henne veta det. Så fort hon vet att du har djupa känslor för henne, är hennes utmaning över. Hon vann. Hon fick dig och hennes roliga är över.

Jag jämför det med fisket. Man sitter hela dagen med ditt bete i vattnet och när du slutligen fånga en fisk, vad gör du? Du kastar den tillbaka i vattnet. Tro mig, så fort hon fångster du krok, lina, hull och hår, det är tillbaka i drycken för dig.