torsdag 4 februari 2010

Respekt Yourself


Mina herrar, måste du fråga först dig själv, din personliga utrymme, kan din tid och dina egna intressen innan du ärligt visa uppskattning för någon annans. Detta är grundläggande egenvård, som att borsta håret på morgonen.

Om du tycker att andra människors tid, utrymme, tillhörigheter, och känslor är viktigare för dig än din egen, då du inte respekterar dig själv.

Jag förstår att det är artigt att visa hänsyn till andras känslor och egendom, men när du försummar din egen i processen, är du göra med ett stort problem. Många män som inte lyckas med kvinnor tenderar att tillbe med motiveringen att dessa kvinnor går och insistera på att se världen genom deras ögon, och bortse från vad de själva ser.

Melissa säger att jag ska sluta äta kött. Tracy vill att jag ska börja komma hem vid 9 eftersom hon inte gillar mig ut på natten. Jag samlar inte längre in tåg som hobby eftersom min flickvän tycker att det är barnsligt och vi kommer att sälja dem alla i morgon på E-Bay. Jag skulle älska att gå ut med er, men min flickvän vill inte låta mig.

Var stark!

Jag ber er inte att vara ett odjur eller okänslig, men, mina herrar, jag påminna dig att du kör ditt liv och varje beslut som du gör ni i slutändan kommer ha att göra med ... ensam.

Så länge det inte är olagligt, farligt, eller behandlar djur könsstympning bör din flickvän inte kan ge dig råd, krav eller ultimatum om vad du bör göra. Hon är inte respekterar din personliga profil och din frihet att välja, även om hon tycker det är idiotiskt. Bara för att hon inte gillar det du gör betyder inte att du inte behöver tycka om det. Du gillar att göra vad du vill göra.

När du slutar att respektera sig själv för att behaga en flickvän, hustru, fästman, etc. .. hon förlorar respekt för er också, och stoppar "fråga" dig att göra saker och börjar "berätta" vad ni ska göra, bära, äta, etc.

Den genomsnittliga kvinnan äcklad av detta, och om du har denna typ av inställning måste du ändra det eftersom det är feminint. De flesta kvinnor förväntar sig att deras mannen att ta ansvar, fatta beslut och försiktigt korrigera henne när hon kliver ut ur plats. Han är mannen, som har sin anställning under de senaste 250 miljoner åren.

Om din man muskel är som Jell-O, kan man lika gärna acceptera att du är "ner på fat", eftersom endast en hona med allvarliga känslomässiga problem eller en riktigt crappy rykte kommer att lockas till dig. Om det är vad du gillar ... till var sin egen.

När det gäller resten av oss att vi lär oss hur man kan ta kontroll över våra liv och våra öden och att de män som vi alltid har velat vara.

Nu samhället har haft en stor del i att förstöra den moderna människan. Kvinnor har i många år att de vill ha en man som har mer kvinnliga egenskaper än manliga egenskaper. Jag tror att välmenande kvinnor tog vad de ville ha lite och gjorde en hel människa av det.

Genom att prata med kvinnor som jag vet, och intervjuer med män som är mer känsliga än tuffa, har jag kommit till en slutsats: Kvinnor gillar tuffa killar med en balans av mänskliga känslor.

Om du slice handen öppen och blöder till döds, och hon skrattar åt hur mycket av en feg att du ser ut ... sparka henne att tygla dem. En kvinna som verkligen brydde sig om du skulle vara för upptagen panik och desperat försöker stoppa blödningen i stället för att skratta åt dig förlora cool.

Om du nu är rädd för något som inte kan döda dig, få dig att förlora ditt jobb, eller gör stor kroppslig skada dig, då är det bäst om du inte publicera det.

Men om din flickvän får en befordran, fira. Om hon förlorar sitt jobb, sedan Mope runt med henne en stund. Om hon säger något otrevlig mot er, låt henne veta om all önskvärd tydlighet att hon Akta munnen eller hon kommer inte att ha en pojkvän. Allt medan du gör det på en sval, utan känslomässigt sätt.

Var inte hennes terapeut eller flickvän, men lyssna och nicka mycket. Delen av tiden hon redan vet vad hon vill göra, utan bara vill att någon lyssnar så hon kan få bort det från hennes bröst. Du kan sitt ankare och inte ens göra mycket.

Hur man kl�r sig som en Soap Star