lördag 13 februari 2010

Saker killarna gillar att höra och Hate To Hear


Dating handlar om att ha fantastiskt, kul nattliv tillsammans med de hetaste singlar i din stad ... men med första dagen nerver du kan sluta sticka din fot i munnen! Njut av dessa tips och lär dig din läxa innan det är för sent!

Saker killar älskar att höra ...

1) "Vad hände sen?"
De är mänsklig trots allt â € "även om de är män. En man som gillar att vara säkra på att deras liv är faktiskt intressant. Och medan avbryta honom, byter ämne, eller som agerar uttråkad är välkända spik i kistan, det är inte alltid tillräckligt att bara sitta där, leende, och upprepa en monoton, "Uh-huh," speciellt om det är det enda du säger hela din dag. Han vet att du verkligen intressant om du aktivt uppmuntra honom med kommentarer som "Du skojar! Vad hände sedan?" eller "Gå på ..."

2) "Det är ganska imponerande."
Kanske han placeras i en lokal triathlon. Eller fick en befordran. Eller listat ut hur man rättar till hans luftkonditioneringen. Vad han har gjort, om han hänvisar till det på en dag, han troligen stolt över itâ € "och om man matar sitt ego med att applådera hans insatser kommer du att få honom att känna sig som en kung.

3) "Vad gör du när du inte är på jobbet?"
Även om en kille arbete kan vara av största betydelse, har han även andra saker i sitt liv att han värden. Har jonglera han? (Ja, kanske det är inte en du hoppas att höra) Arbetet med att hans bil? Spela ett instrument? Med lite sondering, kan en kvinna hittat på dolda passionsâ € "och förmedla att hon är intresserad av att få en komplett bild av honom och inte bara vad han gör med sin lön.

... Och saker man hatar att höra ...

1) "Så hur tycker du om abort?"
Denna typ av fråga är känt bland män som ett avgörande testa € "ett känsligt ämne att kvinnor resa för att bedöma om vi är politiskt, moraliskt eller andligt på samma sida som dem (dödsstraff, homosexuella äktenskap och kriget i Irak passar också räkningen). Visst har de antagligen starka åsikter. Men män är inte intresserade av att komma i dessa frågor med dig, åtminstone inte ännu. När allt är detta en dag, inte debatt klubb. Let's have all kul och spara mer uppvärmd och tillbaka forths till senare.

2) "Vad tycker du om att ha en familj?"
Pop denna fråga under den första dagen, och de flesta män kommer att ta din biologiska klocka tickar snabbt och loudlyâ € "och det är inte bra. Det är inte att alla män inte vill familjer, många av dem som doa € "det är bara att män tenderar att vilja lära känna en kvinna först, innan du startar en diskussion om din favorit barnet namn. Och män vill veta att du gillar dem som mer än bara som en möjlig baby-making machine. När allt kommer omkring, var är romantik i det?