fredag 5 mars 2010

15 Tecken Du är ämnade för varandra


Även när du är galen om någon, kan det ofta vara svårt att veta om han eller hon är "rätt" för dig. Hur vet du att du inte kommer att känna annorlunda i år? 10 år? En livstid? Beslutar om du kan åta sig att någon är en djupt personlig beslutsamhet, och alla har olika kriterier. Som i alla dom, måste du börja med att bedöma bevisningen.

Med detta i åtanke har YourTango kommit upp med 15 tecken på att du dejtar en själsfrände. Du behöver inte bocka av alla dessa punkter för att vara säker på någon - men om du kan säga ja till flera, du har hittat en mycket speciell kompis.

1. Du berättar saker du inte berätta för någon annan. Vi menar inte blurting något när du är känslomässigt instabil, men viljan att berätta intima detaljer om ditt liv betyder att du litar på honom - en viktig del av framgångsrik långsiktig kärlek.

2. Du lät henne se dig i stunder av svaghet. Det är lätt att bli lycklig med någon när du känner dig bra med livet. Men vad händer när du inte är så bra? Vill du se henne när du har blivit nekad en höjning, eller din katt dog, eller om du har en vanlig gammal dålig dag? Hon borde vara en tröst under svåra tider, inte en börda.

3. Du respekterar honom. Du vill inte ändra kärnan i vem han är. Det kan finnas saker som irriterar dig i vardagen - Han insisterar på att bära hans favorit Holey T-shirt, han äter socker spannmål till middag, klockor han fortfarande lördagsmorgonen karikatyrerna - men du gillar honom, rätt och slätt.

4. Du vill att han ska träffa dina föräldrar. Du känner dig stolt över honom och du vill visa honom - i motsats till känslan som du måste göra ursäkter för honom.

5. Du kan föreställa sig en framtid tillsammans. Du behöver inte träna skriva ditt förnamn med hans efternamn, men du regelbundet låter dig vandra till bild ett liv tillsammans? Är det fantastiskt?

6. Du är inte rädd att inte hålla med honom. Ni vet att även om du slåss, han lyssnar på dig och kommer inte att borsta bort dig. Han tar dig på allvar, även när han tror du fel.

7. Du vill träna din stora skillnader. Om du inte har avgörande skillnader som kommer att påverka din framtid tillsammans - olika åsikter om religion, pengar eller något annat - du vill arbeta ut dem med honom, och du tror att du kan komma till en slutsats som kommer att tillfredsställa er båda.

8. Du skratta tillsammans. Skratt är en av livets enkla nöjen - du definitivt bör kunna spricka upp varandra.

9. Du är otroligt, helt överraskande attraherad av henne. Fysikalisk kemi är onekligen en viktig ingrediens i en sund relation. Och om hon inte är en klassisk skönhet eller din vanliga "typ"? Ännu större anledning att tro att hon är den ena.

10. Det är okej att vara tyst omkring henne. Du känns inte som du måste fylla utrymmet mellan dig med prat eller annan interaktion. Istället känner man ett lätt komfort.

11. Du känner dig omkring honom. Du känner inte för att du måste redigera dina tankar, du är inte självmedveten eller orolig.

12. Du behöver honom rätt mängd. Du längtar efter honom - men inte för mycket. Vissa armod är bra, men för mycket föder missnöje.

13. Man känner sig inte alltför svartsjuk. Du känner dig bekväm med honom att gå ut med sina vänner - även väninnor. Du låter varandra har ditt eget liv och fritidsintressen.

14. Känns det som hon gör dig till en bättre person. Hon känns smart, rolig, attraktiv, kreativ - som den bästa versionen av dig själv. Känns det som hon tar fram och kompletterar de bästa delarna av dig.

15. Hon får just dig. Ibland är det så lätt. Känns det som hon förstår en väsentlig del av dig att du inte kan förklara eller artikulera. Det är en varm, skön känsla - och en bör du ha med den person du gifta.

Jak se Facebook a Google Killed Blind Seznamka