onsdag 21 juli 2010

8 Dating Misstag Även smarta kvinnor gör


Att vara för tillgänglig

Vi föreslår inte du spela spel, men vi säger till er att njuta av dina passioner och motstå frestelsen att överge din umgängeskrets varje gång din nya man skickar en inbjudan. Ta Sebastian, 34, från Chicago, till exempel: "När jag var singel, det fanns kvinnor jag från början tyckte som tycktes vänta vid telefonen för mig att ringa, som jag vet om jag inte träffade någon annan jag ville Hittills hade jag en standby. Det var helt enkelt inte något att arbeta för, och som vände mig bort, säger han. Ju mer du delta i och njuta av ditt liv, desto mer kommer han arbete som en del av det.

Försöka rehabilitera en Bad Boy

Avsluta ett förhållande är sällan enkelt, och även flyga solo kanske inte vara din långsiktiga målet, att på egen hand är bättre än känslan ensam i ett förhållande med någon som behandlar dig dåligt. Även när det kan vara frestande att ge en giftig romantik en mer försöka, veta när man ska klippa förluster och gå vidare lämnar dig tillgänglig och bagage-fria när rätt kille kommer.

Söker Perfection

Uppmuntra dig att lösa är inte vår stil, men att separera dina önskningar från din affär-brytare kan ge ditt kärleksliv en stor uppgradering. "Det finns några egenskaper som din partner måste ha-vara ärliga, till exempel, och andra, till exempel film-star ser ut, som bör kastas i vill bli nice kategori, säger Elizabeth R. Lombardo, Ph.D ., författare till En Glad Du: Din Ultimate recept på lycka. "Sitt ner och realistiskt räkna ut vad egenskaper är nonnegotiable och sedan vara öppen om resten."

Tycker synd om dig

Motstå frestelsen att begråta din enda status (som endast kommer att göra honom undra varför du befinner dig så fruktansvärt bolag) och använda denna tid till i dag själv. Med en dans klass på lokal studio, slår upp utställningen du har ont att se och prova den nya vinbaren på hörnet kommer inte bara erbjuda dig möjligheten att ha roligare utan kommer också att lämna dig mer sannolikt att träffa någon som delar dina intressen. Så mycket bättre än att sitta i din lägenhet väntar på att någon ska "blinka" på din online-profil bild, inte sant? En annan bonus? Du får mycket mer intressanta saker att prata om under middagen än vad din chef gjorde du på din lunchrast i fredags.

Att veta Hans Thread-Count innan du vet hans telefonnummer

Att få den på med en sexig främling är din infödd rätt, men enligt många killar kan det vara fel att flytta om du letar efter långsiktig kärlek.

Följ råd av super-sexiga ledande man Gilles Marini (han var Samantha sexig granne i Sex and the City: The Movie): "Män älskar kvinnor som respekterar sig själva och som inte rusa i säng med dem utan istället gå på några dagar , där de kan börja få en förståelse för varandra och sedan besluta om att inte ta saker och ting ytterligare. Kvinnor måste veta att ta det lugnt och lära känna varandra är det bästa sättet att få till en bra relation, säger han.

Alltför Selfish i er relation

En av de avigsidor av att vara oberoende är att det kan leda till att vissa självupptagna tendenser, en enorm avstängning för män som söker ett seriöst förhållande, säger Ming Gregory, en professionell matchmaker på Color Blind International Dating Service. Så se till att du ger så mycket som du får i nästa förhållande. "Ett partnerskap omfattar två människor som delar gemensamma intressen och ömsesidiga fördelar en annan, säger hon. "Det handlar inte bara om vad som med honom kan ge dig, utan om hur du kan komma tillsammans för att komplettera varandra."

Tro på The One

"Många kvinnor gör datering försvåras genom att placera så mycket press på sig att hitta en-och-bara-man-i-en-miljard de tror är rätt för dem, säger Ali, 35, från Gaithersburg, Maryland.

I stället för att övertyga dig själv fritt du dumpade var din själsfrände eller den perfekta-men-gift medarbetare var er en som kom undan, ta en cue från våra manliga kolleger och närma sig dating scenen med tanken att det finns många män som kan göra dig skratta, dela dina värderingar och smälta ditt hjärta, och du kommer att ha kul med flera av dem tills du hittar en värdig ert engagemang.

Forgetting Din Manners

Vi kan inte föreställa sig detta är något du skulle aldrig göra, men en liten påminnelse skadar aldrig: Säg tack.

"Bra sätt har blivit så gammal att män nu vänta på tack i slutet av dagen som ett sätt att se om hon är värd att se igen, säger Brian, 30, från New York City. "Jag bryr mig inte om kvinnan ser ut som Kate Beckinsale och har en Ph.D., om hon inte orkar uttala dessa två små ord jag aldrig ringa henne igen."

O Bay Do?ru mu?