måndag 30 augusti 2010

Allt du vet om Online Dating bilder är fel


Av Lesley Ciarula Taylor

Allt du någonsin trott om framgångsrika online dating bilder är fel, en online dating site rapporter.

Ler in i kameran, hålla skjorta eller ens att se ditt ansikte syns inte är det bästa sättet att få resultat, postat en undersökning av 7.000 bilder till sajt på nätet OKCupid.com hittats.

För män "Internet klyschan" ab sköt underverk, för kvinnor, räknas klyvning, oavsett hur gammal du är - upp till ca 30ish.

"Vi upptäckte mycket av den kollektiva visdom om profilbilder var fel," site arrangörerna sa i OKtrends blogg (blog.okcupid.com).

"Oavsett om du visar ditt ansikte egentligen inte påverkar dina meddelanden överhuvudtaget. Vi trodde inte det. Men fakta var envis: Ditt ansikte behöver inte fråga. Faktum är att inte visa ditt ansikte vara en positiv, så länge du ersätta med något ovanligt, sexig eller mystiska. "

Men inte ett sällskapsdjur, om du är kvinna. En kvinna med en hund eller katt droppar snabbt svar. Det är ännu värre än poserar med en drink. Det omvända gäller för män: Posing med ett djur är lika bra som att visa upp dina magmuskler.

Sajten mätt popularitet med hur många svar en person fick av en utstationering, med hjälp av människor som var genomsnittligt attraktivt: top-och bottom-slut ser var strykas från undersökningen.

Några andra myt nå botten slutsatser:

För kvinnor, leende är inte bättre. Flirta direkt i kameran. Flirta bort från kameran är det värsta möjliga pose. Även online, ögonkontakt frågor för kvinnor.

För män är det bästa skottet av ansiktet ler inte och tittar bort från kameran. Flirta bort från kameran är också den sämsta pose.

Kvinnor får fantastisk respons från de allmänt baktalade MySpace Shot, "undersökningen rapporterade - det där du har din mobil ovanför huvudet, titta tystlåten och skjuta. Detta, sade de, "är den enskilt mest effektiva foton typ för kvinnor, bättre, faktiskt att rakt upp bröstet pics."

Män med god abs få bästa resultat när de tar sina skjortor off, men effekten rasar äldre de blir: stor på 19, mindre grad 31. Om du ab-mindre, undersökningen fann, klär inte upp. Som får det sämsta svaret.

Till skillnad från män, inte kvinnor drabbas av en kraftig nedgång i samband med en urringning skott när de blir äldre. "En 32-årig kvinna som visar hennes kropp blir bara ett mindre meddelande en månad än motsvarande 18-åringen, en äldre kvinna som inte visar upp få fyra meddelanden mindre."

Slutligen, "göra något intressant" i bilden, som att spela en gitarr, värderingar mycket högre än att bara titta på kameran sexily fann undersökningen.

4 Ways to Break the Financial Ice