lördag 8 januari 2011

Gör du dessa klassiska Dating misstag?


Ibland kan en annars trevlig dag tycks gå snett utan någon uppenbar anledning. Här är de mindre slip-ups och misstag som kan hålla dig tillbaka från dating framgång.

Tittar över din dag axel

Är det något fascinerande på gång omedelbart bakom din dag? Kanske en servitör halkade dramatiskt på en banan-skal, eller George Clooney sitter mittemot Cameron Diaz och de är båda bär utarbeta hattar. Låt det gå. Tittar över din dag axel kommer att stöta på så oförskämd, och den person du är dating kommer känna sig kränkt och tror att du inte är intresserad av dem.

Att prata om fritt

Tänk dig du flyttar in i ett nytt hus och upptäcka det är fortfarande full av föregående boendes tillhörigheter - lite av en besvikelse och en hel del hårt arbete att försöka hantera allt det gamla bagage. Detta liknar den känslan en person kommer att få när dating någon som fortfarande upptagen av tankar på sitt ex. Diskussioner om EXEs bör hållas mellan vänner, din dating partner verkligen inte behöver veta.

Dirty naglar

När träffar någon ny, är det viktigt att vara skinande rena. Dirty naglar skulle inte spelar så stor roll bland vänner eller i en långsiktig relation, men på första dejten de är avtändande, eftersom de innebär i allmänhet dålig hygien och är inte särskilt trevligt att titta på under middagen. Som med de flesta dating tips, är sammanhanget viktigt - om din första dag råkar vara en eftermiddag med jordgubb-plockning, smutsiga naglar kommer att vara ett mindre problem!

Lyssnar inte

Dating kan vara nervpåfrestande, och det ofta verkar som det viktigaste är att hålla liv i samtalet och undvika pinsamma tystnader, oavsett kostnaden. Men att försöka komma med något nytt och lysande att säga när din dag talar är ett stort misstag. På deras sida och inser den person de är dating har egentligen inte lyssnat på ett ord de har sagt kommer att vara frustrerande. Istället lyssna noga på vad din dag säger och gör betraktas svar.

Mygel

Återigen en gemensam reaktion på nervositet, konstant mygel eller flytta om i din plats kommer att göra dig visas distraherad och rastlös, vilket inte är ett bra utseende när dating. Det kan vara bra att sätta händerna i knät eller lås dem tillsammans för att minska lusten att fiol, lämna din dag att koncentrera sig på viktigare saker, som vad du säger.

Talar om arbete

Det är alltid intressant att veta vad någon gör för en levande. Men de flesta jobben fyllda med branschspecifika jargong och information som är så nischade att det inte betyder något för någon utanför det område av arbete. Du kanske har tillbringat hela dagen sammanställningen av "wenus" (Veckans beräknade netto Användning Systems), men din dating partner kommer förmodligen aldrig hört talas om något sådant, och hela ämnet kommer att gå förlorad på dem. Var väldigt försiktig med att prata för mycket om ditt jobb, och försöka hålla diskussionen till de områden ni båda har erfarenhet i.

Conseils pour �tablir des liens pour Rencontres Intimes par internet