torsdag 3 mars 2011

10 Dating Deal Breakers som verkligen inte


Det har varit mycket prat på sistone om att nöja sig med Mr Good Enough, på grund av Lori Gottlieb nyaste bok, gifta sig med honom: The Case for nöja Mr Good Enough. Trots bokens provocerande underrubrik är dock Gottlieb senaste opus egentligen inte om att lösa. Snarare är det ett fall för att upprätthålla ett öppet sinne när man överväger nya män, i stället för detaljreglering över oviktiga ytan detaljer. Det är därför vi satt ihop en lista över de 10 affären bränningarna som ... ja ... inte riktigt bör övervägas hantera brytare. Hur man Bli förälskad i Mr Good Enough

1. Han är betydligt äldre eller yngre. Många människor passerar dom när de ser en Maj-december par, muttrade saker om guld-gräv-och pumor och smutsiga gubbar. I vissa fall är de rätt. Det kan vara svårt att ha ett partnerskap mellan jämlikar när båda halvorna av ett par på olika ställen i sina liv, men det finns en hel del par som få det att fungera (Ashton och Demi, till exempel). Se bara till att du har tänkt på för-och nackdelar av gapet.

2. Han är skallighet. Skäms på dig! Även om det är viktigt att vara attraherad av den man är med (inte fysikalisk kemi, är bra sex ganska tufft), gör det inte meningsfullt att godtyckligt utesluta en hel del av befolkningen bara för att de idrottens själ patch, eller har några extra pounds, eller är skallighet. Har du sett hur sexig Taye Diggs ser utan hår?

3. Han bor långt borta från dig. Långväga relationer (LDRs) kan vara grov. De kan vara ensamma. Det kan bli dyrt. De kan vara frustrerande både känslomässiga och sexuella nivåer. Men de kan också vara värt det. Flera YourTango personal på har skakat LDR, bevisar att-med en god dos av tålamod, det kan göras. Hantera en förhållande på distans

4. Han har inte en högskoleexamen. En brist på formell utbildning är inte nödvändigtvis betyda att han saknar ambitioner, smarts eller chanser till karriär framgång. Tänk fastighetsmäklare. Rörmokare. Ultraljud teknikern. Hummer fiskare. Alla dessa arbeten kräver hårt arbete, en bra hjärna och kan netto stora pengar, men ingen av dem kräver högre utbildning. Om han tillbringar sina dagar på soffan, klädd i bara hans tightie-whities och förväntar dig att foten alla räkningar, men vi förlåter dig för att fälla den dödvikt.

5. Han är frånskild. OK. Sluta hyperventilera. Även ett tidigare äktenskap kan lämna en med allvarliga känslomässiga bagage, betyder en skilsmässa inte det är något fel med den person som gått genom den. I själva verket kan den erfarenhet har lämnat honom med ett bättre perspektiv på vad han vill (eller inte vill) i en partner, och vad som fungerar när det gäller att förhandla om ojämna fläckar. Med tiden kan han öppna upp om detaljerna i hans skilsmässa. Under tiden koncentrera sig på vem han är som person, inte vem han är som en frånskild person.

6. Han har barn. Allvarligt, mina damer. Stopp. Hyperventilerar. Och sedan, när du har lugnat ner sig lite, observera. Det sätt man agerar med (eller talar om) sina barn kan vara en bra indikator på hur väl han kommer att sluta som behandlar dig, eller ens vilken typ av far han kommer vara till dina barn.

7. Han kommer från en vilt annan bakgrund. Är du nervös över vad folk ska säga om du dejta någon utanför din ras? Rädd dina föräldrar kommer att gå bärsärkagång om du slutar upp med någon av annan tro? Om du är säker nog för att skaka av sina domar kan du hitta sådana relationer utanför givande, som arbetar genom din skillnader kommer att resultera i större förståelse för varandra och en annan kultur.

8. Du är en demokrat, han är en republikan. Så länge ingen av er är en extremistisk, bör du kunna hålla saker civila. Om inte annat så kommer din skillnader göra för några medryckande politiska debatter och, om du är extra fördomsfria, kan det vara kul att ha ett fönster till de innersta tankarna hos någon vars politiska värderingar är så olika från dina egna.

9. Du har olika intressen. Din kost består av pasta och grönsaker, han är en stor Köttätaren. Han älskar smash-'em-up äventyr flicks, du är en beundrare av konstnärliga fartsy. Du har fortfarande Debbie Gibson i ditt iTunes-bibliotek, han ... ja, skulle han helst inte kommentera din musiksmak, eftersom det kan såra dig. Även om det är trevligt att dela några intressen med betydande andra, vill du inte din partner att vara en kopia av dig. Om du inte ger någon något från dig en chans, kanske du aldrig att inse hur helt fantastisk skräck flicks är, eller hur spännande bergsklättring kan vara, eller hur perfekt Pulp's "Common People" ljud när den dyker upp på din spellista direkt efter Debbie Gibson's "Electric Youth".

10. Hans efternamn är Hymen, Wertzberger eller Hogge. Oroa dig inte. Du kan alltid hålla ditt namn som ogift.

Man bes�g bordel, finder kones deltidsjob