fredag 18 mars 2011

En ABC Guide till Dejting i College


College är en tid för lärande, mognad och upptäcka vem du verkligen är. Det är också en bra tid hittills och lära sig om det motsatta könet. Jonglering 15 timmar, en deltid och en flickvän eller pojkvän kan vara svårt, men det är fortfarande hanterbar och roligt att ha någon att dela den "bästa fyra åren av ditt liv" med. Så gå ut, vara modig, men mest av allt ha kul! Här är ABC's of college dating:

Fråga dem

När det kommer till college dating, har du att vara modig och att det ibland innebär att vara den första att ställa ut din förälskelse. College är en tid att ta risker och skapa förtroende, vilket gör det en perfekt miljö för dejting.

Gränser

Efter att ha gränser är viktigt att högskolan relationer, när nästan allt flugor. Beroende på dina personliga gränser, kan du dra gränsen ha sex före äktenskapet, oärlighet eller gör något mot din vilja. När gränserna respekteras, så har du en mer tillfredsställande och sund relation.

Preventivmedel

Om du ska göra dådet, använder du bättre skydd för din hälsa och att förhindra graviditet. Olika former av preventivmedel är tillgängliga för studenter genom kliniker universitet hälsa och lokal vårdgivare.

Datum

Dating är ett relativt begrepp som används i college, eftersom inte många relationer börjar med en första dejt. Pengar är tät i college, och om du inte vill äta på en McDonald's meny dollar, första datum går normalt över öl och en film.

Förlovning

Om du har dejtat någon ett tag och du närmar dig examen, förvänta sig att folk frågar när du får engagerade. Förlova rakt ut från college är inte lika populär som den brukade vara, men folk kommer fortfarande insisterar på att de hör bröllop klockor i ditt snar framtid.

Kastar

College dating innebär gott om kastar, eller kortsiktiga relationer. Let's face it - några kastar strikt sexuella och utan krångel, medan andra är avbruten, eftersom paret inte är kompatibel eller att de inte komma överens.

Gå till klass

Du måste gå till skolan av uppenbara skäl, men varför inte gå att hitta en potentiell pojkvän eller flickvän när du är där. Dating någon (inte din lärare) från klassen är inte så svårt eller ovanligt som det verkar. Eftersom du råkar vara i samma klass, har du redan något gemensamt. Du kan använda läxor eller en kommande test som isbrytare och se vart det går därifrån.

Heartache

Heartache är oundvikligt för en del college relationer som slits av avstånd, liggande, frågor förtroende och en massa andra problem. Även om högskolan är en avslappnad, trevlig tid i de flesta elever liv, relationer är fortfarande tuff och hjärtskärande när de inte fungerar.

Inflytelserika

Dina college år är några av dina mest lättpåverkade tider, när folk runt omkring dig kan påverka dina handlingar och sätt att tänka i både bra och dåliga sätt. Den person som är närmast dig, speciellt en pojkvän eller flickvän, kan påverka dig att göra saker du aldrig trodde att du skulle, men det är viktigt att vara sann mot dig själv och inte bli inblandad i något som gör att du riskerar.

Fördömande

Vissa människor är snabba att döma innan en relation och under en. Du kanske har hört några inte-så-positiva saker om någon som du skulle kunna tänka dating, men istället för att ge dem en chans, kan du bedöma dem utifrån dessa rykten. Även i relationer kan pojkvänner och flickvänner vara fördömande mot deras kompis tidigare relationer, val av livsstil eller trosuppfattning.

Kissing

College par kan ses pussar över hela campus. Oavsett om det beror på att de är borta från föräldrarnas vakande ögon eller de är upp över öronen förälskade i varandra, håll college par inte tillbaka från kyssas offentligt.

Kärlek

College relationer uppleva en annan sorts kärlek än andra. Kalla det lust eller en smekmånad period, men college relationer intensifieras genom ett nära obligationer, liknande intressen och hur mycket tid med varandra.

Making Memories

College inte kallas "bästa fyra åren av ditt liv" för ingenting, och vad bättre sätt att tillbringa dessa år än med någon man älskar. Oavsett om det varar för evigt eller slutar efter college, har du minnen för livet med de människor du datumet i college.

Inte ett bekymmer i världen

Dejting på college är mycket roligt. För de flesta studenter är college en ganska sorglös tid som är roligt att tillbringa med en annan person. Detta avspänd miljö är perfekt för en dejt eftersom du är i allmänhet mindre stressade och har färre faktorer som talar emot dig.

Öppen kommunikation

Med en öppen kommunikation är avgörande för varje relation, även sådana på universitetet. För vissa elever är detta den första riktiga relation de någonsin haft och de vet inte vad jag ska säga halva tiden. När ditt förhållande fortskrider är det viktigt att öppna upp och dela dina känslor med betydande andra, så att du kan arbeta igenom problem och vara ärliga med varandra.

Parterna

College parter kan vara ett bra sätt att träffa potentiella kompisar. Till skillnad från de flesta college barer kan du föra ett samtal med någon på ett hus part och kan känna sig mer bekväm i en grupp med vänner runt.

Gräl

College relationer och heta diskussioner går ofta hand i hand. Från nära styckad levande, svartsjuka till överdrivet drickande på college, är gräl skyldiga att hända när par har olösta frågor som de inte talar ut.

Ansvar

Ditt ansvar förändring på college och de ökar när man är i ett förhållande. Du kan inte bara ignorera din betydande andra har samtal hela natten eller stå upp dem när du hade planer, om du försöker att följa med den här personen. Göra tid för en annan person, samtidigt som man försöker förbereda dig slutprov, kan vara en svår strävan som inte varje människa är kapabel till.

Sleepovers

College par tillbringar mycket tid tillsammans, speciellt övernattning på varandras platser. Friheten att inte vara under mamma och pappas tak, tillåter par att ha sleepovers och mer vuxen-liknande förhållanden. Med denna en-mot-en tid tillsammans, par växer ofta närmare och blir mer allvarliga.

Trust

Precis som alla seriöst förhållande, det måste finnas förtroende för en högskola förhållande att det ska fungera. Par som antingen bor i samma korridor eller har en långväga relationer både måste lita på sina kompisar. Ärlighet varar längst om du vill att din pojkvän eller flickvän att lita på dig helt.

Förstå

En viktig del av college relationer är att förstå varandra. För att verkligen förstå varandra kommer med tiden och acceptans för olika åsikter, övertygelser, mål och intressen som du inte kan komma överens med. Du måste också ha förståelse för deras behov i förhållande, såsom tid ensam, tid med vänner och respekt för deras prioriteringar.

Variety

Det finns en mängd olika människor hittills i college, och de regler eller pistillmärken för datering i gymnasiet inte översätta på college. Du kan dejta någon äldre eller yngre än du, någon med annan politisk eller religiös övertygelse och ingen kommer vård. Alternativen är oändliga när det gäller att dejta på college.

Arbete

När det blir dags för gradering, par har att göra några allvarliga beslut om sitt arbete och relation. College par har ibland att välja mellan sin karriär och theirrelationship när de två faktorerna inte längre blanda.

X-pojkvän eller flickvän

Ex-pojkvänner och flickvänner kan vara svårt att undvika i college. Om du råkar ha gemensamma vänner, ha lektioner i samma byggnad eller gå till samma kaffehuset, kommer du säkert att stöta på honom eller henne någon gång. Även om förhållandet upphört smidigt, var civila är det bästa sättet att komma förbi den pinsamma run-ins med EXEs, och hålla din nuvarande flickvän eller pojkvän lycklig.

Unga

Lika gammal som du kanske tror att du är i college, du är fortfarande bara en unge. För många allvarliga par, förlova är nästa stora steg, men de är inte är ekonomiskt eller mentalt redo att gifta sig. Det är viktigt att ta det lugnt på college, inte bli för allvarlig för fort och bara njuta av varandras företag.

Zeros

I college, det är nästan oundvikligt att du kommer att datumet några nollor här och där. Du får inte omedelbart "dike noll och få med hjälten," men du kommer lära dig något nytt med varje misslyckat förhållande, och det kommer att hjälpa dig att räkna ut vad du verkligen behöver i en andra större.

? ??? ???? ?? ??