lördag 7 maj 2011

5 platser för Spotting Singlar


Genom Ki Mae Heussner

Traditionella dating webbplatser kan hjälpa dig att planera en träffpunkt för framtiden, men nyare plats-orienterade tjänster kan tala om var potentiella datum kan vara just nu.

Några är dedikerade mobildating plattformar som använder GPS-teknik som hjälper dig att hitta potentiella matcher i din omedelbara närhet. Andra använder platsinformation att visa dig var du är mer benägna att hitta medlemmar av det kön du är intresserad Alla ger singlar en högteknologisk sätt för att rita en utekväll på stan.

Kolla in fem platser nedan:

Ratio Finder

Med hjälp av data från den plats-baserade sociala nätverk Foursquare, Ratio Finder stakar ut lokala företag baserat på var män och kvinnor tenderar att samlas.

Webbplatsen beräknar Foursquare incheckningar efter kön och sedan visualiserar data på en karta, för närvarande endast tillgänglig i New York och San Francisco.

Vill du veta var du har de högsta oddsen att hitta damerna eller herrarna? Ratio Finder visar en karta över staden med prickar i olika storlekar som visar intressanta platser. Rosa prickar hänvisa till kvinnliga incheckningar, blå prickar manliga incheckningar. Ju större prick, är mer populär plats bland medlemmarna i just den kön.

The New York karta, till exempel, visar en gigantisk rosa pricken över takterrassen café på Metropolitan museum of Art, där det står att det är 91 procent fler honor.

MeetMoi

Om du vill träffa andra singlar medan du är på språng, använder MeetMoi telefonen för att uppdatera din position i realtid och du får varningar när potentiella matcher i närheten.

Tjänsten finns som en ansökan om iPhone och Android-telefoner och använder GPS-teknik för att hjälpa användare träffa folk när de är ute.

Användare ställer in en profil med tjänsten och visa vad de letar efter i ett datum. När MeetMoi finner två närliggande användare med matchande preferenser, skickar det var ett budskap, att öppna dörren för samtal.

Om de vill möta upp, har de en timme att ta nästa steg. MeetMoi är fri att gå, men har en premie tjänst för en månadsavgift.

Skout

En annan populär mobil dejtingsajt, låter Skout användare se i närheten singlar och nå ut till dem som de vill träffa. Företaget säger att deras community omfattar cirka en miljon användare och hjälper dem i kontakt med veckovis e-post om nya singlar i sitt område.

Skout säger också sin webbplats är mycket noga med att hålla sina användare säkra. Det avslöjar inte den exakta gatuadresser av sina användare, så det enda sättet andra hitta dem just är om de villigt ge sina platser.

Grindr

Billing sig som "go-to plats för bögar, bisexuella, och nyfikna killar att möta," Grindr använder GPS-teknik för att hjälpa användare i kontakt med andra män i sitt område.

Användare laddar upp en bild och fylla i en profil och sedan använda tjänsten för att se vem som är i närheten. Tillgänglig via Apples mobila enheter och BlackBerrys, säger betala sina största all-män plats socialt nätverk.

PinPointsX

Och för dem som verkligen letar efter något annat än en flört, använder PinPointsX mobil teknik för att ge användarna vad man kallar en "Passion kartan".

Den vuxen-orienterad service säger att det är den ledande applikationen för Anslutningar och kan leda användarna till en natt av fantasi och sexuell tillfredsställelse.

Etniset Dating nousussa