måndag 18 juli 2011

Ibland är avståndet i Dating för The Best


Av Cheryl Rogers

Idag delar jag mina bästa dating tips för någon som är nyligen frånskild. Tänk på fördelarna med ett förhållande på distans.

Jag tror att folk som säger att de kom genom en skilsmässa oskadd lurar sig själva. Skilsmässa är svårt, och det borde vara. Du ger upp något som du lovat skulle pågå fram till döden. Om du tar äktenskap på allvar, då slutar man bör ge dig pausa.

Ibland skilsmässa är det bästa beslutet. Då ingenting återupplivar slagna självkänsla gillar att träffa någon ny som tycker du är underbar, det är bra att gå långsamt. En vän till mig, en familjeterapeut, råd, "Ta din tid tills du är säker på att du är redo. Sedan vänta lite längre. Fortsätt sedan med försiktighet. "

Därför, mina godkännande av ett förhållande på distans. Att lära känna människor via e-post, snabbmeddelanden, telefon eller text tar tid. Medan du lära känna dem, de är inte under foten. Du har välbehövlig tid och utrymme att bosätta sig in i ditt nya liv, för att hitta din egen väg.

Avståndet hindrar dig från att upprepa gamla misstag innan du har en chans att lära av dem.

Efter min skilsmässa hade jag ingen avsikt att Messina upp mitt liv med en kille igen. Sedan gick jag impulsivt till en hög skolklass återförening - och träffade någon. År tidigare, skulle vi tog i samma klass med 450 andra studenter. Vi var inte ens på varandras radar då. På återseende, bytte vi e-postadresser. Sedan återvände jag till Michigan, och han återvände till Kirgizistan.

Kirgizistan är ett land i Centralasien, som gränsar till Kazakstan och Uzbekistan. I motsats till vad du lärt dig av området från Borat, har den tillgång till Internet. Vi lärde känna varandra via e-post, navigera en 10-timmars tidsskillnad. En långsam process, förvisso. Men ett vettigt tempo för mig på den tiden.

Det var mer än två år sedan. Sedan dess har Mike flyttade till Afghanistan, där han arbetar för ett försvar entreprenör på en NATO-bas i Kabul. Vi kan nu direkt-meddelande, men basteknologi inte lämpar sig väl för Skype eller webbkamera används.

Dating är inte typiskt. Ingen normal lördag middag och en film för oss. I två år har vi bara hade fem datum. Ändå var de riktigt bra datum. Jag behövde mitt pass för tre av dem.

Det fanns en tid mina enda vänner och jag skulle negativt beskriva en potentiell datum som GUD - Geografiskt önskvärt. Visst kommer en långväga relation fungerar inte alltid. Om någon är villig att förändra sitt liv - till exempel flytta ut från en krigszon - det har potential.

Men efter en giftig en, relation vägbulor är inte nödvändigtvis dåligt.

Tack till Janet Carr, chef för religiös utbildning för gemenskapens Unitarian Universalist kyrkan i Brighton. Carr berättade för mig att denna dag, vid 10:30 tjänsten, församlingsmedlemmar kommer att donera vantar till en vante träd, då de kommer att ges till oss på Livingston County Daily Press & Argus.

Vi kommer att föra dem vidare till behövande Livingston County barn vars familjer får hjälp via Töm Stocking fonden.

Vi är fortfarande emot donationer till denna värdiga sak. The Empty Stocking Fonden använder ditt bidrag för att köpa presentkort till behövande familjer, som kommer att använda presentkorten som de vill.

Oroa dig inte att din donation kan vara liten. Varje dollar ger upp för att göra en skillnad. Det finns inga administrationskostnader i samband med fonden, denna tidning täcker dem.

Skicka ditt bidrag till den tomma Stocking fonden vid Daily Press & Argus, 323 E. Grand River Ave., Howell, MI 48.843.

Vi kommer att köra ett tack annons i vår tidning under semestern, så låt oss veta hur du vill ditt namn ska visas.

Tack för din fråga.