fredag 22 juni 2012

Ny online dating site hjälper tatuerade människor Hitta kärlek


Oavsett vad din ålder, kan dejting vara roligt och flörtig men på samma gång, kan det vara mycket intensiv, förvirrande och ett minfält av beslut. Vuxna mellan 18-29 som bor en alternativ livsstil, med synliga tatueringar och piercingar, kan nu undvika de första intrycket domar genom att gå TattCafe.com och möte andra som har haft samma erfarenhet.

En majoritet av online dating webbplatser kräver en profil foto av en leende ansikte men TattCafe.com anser att kroppsdelar presenterar tatuering konstnärskap är lika viktiga för att beskriva medlemmarna exakt. Så även den blygaste av medlemmar kan känna sig bekväma att ge en inblick i deras personligheter utan att fullt ut "utsätta" sig själva.

TattCafe.com inte bara uppmuntrar sina medlemmar att e-post, sms, video chat, tala med varandra med hjälp av ett anonymt samtal funktion, men skapa / delta sociala händelser, till exempel tatuering konventioner som postats i sina grupper och evenemang områden.

"Medlemskapet har ökat stadigt under de senaste veckorna med singlar i Kanada, USA, Irland och Israel är den mest intresserade av att träffa andra som är hängivna till den livsstil förknippas med kroppen konst och kultur", säger Helen Siwak, vd för TattCafe . com. "Statistiskt våra medlemmar har en förkärlek för sina husdjur, musik, resor och livsval såsom att vegetarian, frivilligverksamhet, aktivism och alternativ andlighet."

Denna livsstil Dating portal har också en kamrat blogg: www.TattCafe.wordpress.com som kommer att acceptera innehåll från alla TattCafe.com medlemmar och medlemmar i samhället.

TattCafe.com positionerar sig vara den livsstil portal för tatuerade och de som älskar dem. Människor, händelser, forum och kärlek insamlingar har alla framträdande i framtiden för denna nischmarknad dejtingsajt.