måndag 29 oktober 2012

Single Dad Guide


Det är något om att vara en ensamstående pappa som ger de flesta tjejer på knä, avger tacksam "coo-ning" och "ahh-ning" ljud från någon flicka med halv ett hjärta. När du ha detta i åtanke, kan du finna faktiskt att dejta en ensamstående pappa är faktiskt en enklare process än man först kanske trodde, men ändå så många män där ute är rädda för att hoppa på dejting tåget på grund av sin nuvarande situationen.

Det finns några tips som du kan använda för att göra din online dating upplevelse en glad en, särskilt för dem som har andra saker på sitt sinne, såsom deras barn. Vi har prydligt sammanställt dem i en lättläst guide för dig att ta del av:

En av de bästa platser som du kan träffa nya människor, särskilt i samma situation som du, en ensamstående förälder, är online. Du kommer att ha tillgång till många fler människor än du normalt skulle, speciellt när allt du dag umgås i mataffären och i dagis, och det är därför det är bra för så många människor, och också varför det har blivit alltmer populärt för sent. Du kan söka efter dem som har barn, eller åtminstone de som är öppna för tanken på barn, och detta kommer att göra avvisande på grund av dina barn en mycket lägre ränta.

Många människor, särskilt män, har svårt att erkänna att de har barn rätt från get-go, i rädsla för att många kvinnor kommer att avskräckas av detta, särskilt när de inte har egna barn. Detta kan leda till avstötning mycket senare när du redan har investerat tid, kraft och pengar på någon som du verkligen gillar.

Den bästa tiden att avslöja den information som du har barn är rätt från början, innan du ens tala med varandra - vanligtvis kommer många online dating webbplatser har en specifik sökning kategori som anger om du redan har barn. Använd den här rutan till din fördel, och du kommer redan avvänja ut de friare som inte är kompatibla med dig.

Hur är det med barnen själva? Det kan vara svårt för en pappa att behöva förklara för sina barn att han går ut med en ny person, särskilt när det verkar som om den nya personen försöker fylla mammas skor. Detta kommer att bli en tuff en att få rätt i alla rättvisa, och utan en bit av "inslagning upp i bomull", du riskerar dina barn att hata den nya personen i ditt liv.

Det är förmodligen bäst att ha denna konversation med dina barn långt innan du börjar ens tänka dejting, särskilt om de är gamla nog att förstå, och bara förklara att pappa är ute efter en ny vän som han får ensam när han inte har vänner av hans egen ålder att leka med som sådan. Inget barn vill se pappa ledsen, och genom att göra det på detta sätt, du är mer sannolikt att vinna barnen över med lite sympati röst.

I alla rättvisa, kommer varje människas inställning till dejting vara helt annorlunda från någon annan, så att bara du kan bestämma när och hur tiden är rätt. Var ärlig i alla avseenden - till dina barn, till dina potentiella nya partners, och framför allt, till dig själv.