onsdag 14 november 2012

Hur att locka kvinnor efter skilsmässa


Av Kimberly Seltzer

Dating efter skilsmässa kan verka överväldigande. Det kan ha varit ett decennium eller mer eftersom du har varit "ute" och du kan känna dig förvirrad eller rentav clueless om hur du får ditt spel tillbaka för att locka nya kvinnor i din värld. Även om du kan känna nervös i början, kanske du upptäcker att det är ännu lättare än tidigare eftersom du nu är äldre, klokare och närmare veta vad du vill. Du behöver bara några verktyg att använda för att locka den perfekta kvinnan.

Sammantaget är hemligheten till att locka någon i ditt liv må bra om dig själv och skjuter den utåt. Här är några svar på vanliga frågor dejting frågor:

Vad ska jag ha på en dag?

Om en man är klädd något som han känns bra i, kommer han att komma över som en självsäker, framgångsrik alfa mannen, vilket är vad kvinnor vill. Bära kläder som är:

• Uppdaterad, snygg, bekväm och som passar din kropp väl

• De som du önskar att du kunde bära varje dag

• Ålder och tillfälle lämplig

• Verkligen uttrycka din personlighet

• Rengör, väl pressade och i gott skick

• Färger som smickrar din hudton

• Polerad, uppdaterade skor

• tyger som inte klänga, rynka eller dra

Du kanske vill hitta en stylist eller en kunnig kvinnlig vän som hjälper dig.

Hur är hygienen?

Grooming är oerhört viktigt, eftersom kvinnor verkligen uppmärksamma detta. Din ex-fru kan ha förlåtit de över odlade och besvärliga hårstrån, men det är inte så tilltalande för en ny blivande partner. Se till att ditt ansiktshår prydligt är preparerade, är ditt hår stylad, dina naglar är korta och huden ser bra ut. Det hjälper om du luktar gott också. Häll inte flaska parfym på eller kommer du kväva henne. Istället bör du luktar fräsch och ren med kanske en klick smakfull Köln. Kvinnor som män som tar hand om sig själva.

Hur ska jag närma kvinnor?

De flesta män känner sig obekväma när första närmar sig en attraktiv kvinna. Detta beror oftast från att vara nervös om att säga fel saker och rädsla för avstötning. Ut ur ditt huvud. Bara vara i nuet och prata med henne. Inte bara prata om dig själv. Ställ frågor om hennes liv. Ett vanligt misstag är att försöka för hårt och är mycket allvarligt när man talar med kvinnor. Det kan nästan känna mer som en intervju med memorerade konserverade frågor snarare än en enkel konversation. Vara mer lekfull och blanda upp det lite för att njuta av den nya du och du kommer att se hur lätt det är att skapa attraktion. De flesta kvinnor älskar när du ger dem uppmärksamhet, särskilt om du säger saker på ett autentiskt sätt. Den Sanningen är att din "dejting muskel" är förtvinat efter inte använder den på ett tag, så du måste utöva den och få tillbaka den i handling. Ett sätt att göra detta är att få bekväm närmar alla när du är ute och omkring. Närma minst tre personer (både män och kvinnor) om dagen under din dagliga rutin. Ge komplimanger till människor du möter. Kvinnor älskar när du märker något om dem. Efter att ha gjort flera sätt en dag, kommer det att bli mycket lättare och känner sig mer naturligt.

Hur kan jag bygga en ny umgängeskrets?

Det är sant att du gjorde en hel del "gifta" aktiviteter med din ex-fru som ett par. Ofta dina vänner förändras när du kliver in i samma värld. Inte bara gör du saker solo, men olika aktiviteter kan intressera dig nu. Det viktigaste är att hitta andra ensamstående vänner du kan göra saker med. Det kommer att öppna upp din värld och skapa nya möjligheter för att möta kvinnor. Utforska flera vägar genom att få delta i nätverksgrupper, ensamstående evenemang, utomhus sammankomster grupp, regelbundna resor till gymmet och mycket mer. Om du har en svår tid att veta vad man ska engagera sig i, tänk tre färdigheter eller fritidsintressen du har eller vill lära dig mer om och forskargrupper som berör dem. Upptäck vad som gör dig kryssa för och du kommer att bygga din umgängeskrets med andra likasinnade singlar.

Hur kan jag komma skilsmässan stigma?

Män tror ofta att de är målade med en röd bokstav när de är skilda. Egentligen många kvinnor säger att de föredrar en frånskild man att de gillar det faktum att han har varit i ett långvarigt förhållande innan och vet hur att dela med en partner. Äktenskap lär dig hur du kompromissa, hur man kan vara mer givande och hur man ska förstå kvinnors behov. Bara för att du är skild betyder inte att du har någon form av sjukdom. Kom ihåg att över 50 procent av befolkningen i samma båt, så du är inte ensam. Istället äger vem du är och njuta av din nyfunna frihet. Detta är din tid att börja om, njuta och ha kul.

Även börja om kan vara skrämmande och lite skrämmande, kan det faktiskt vara Frigöra och spännande som du inleda ett nytt äventyr. Detta är din chans att utforska världen och träffa olika kvinnor. Genom att göra detta kommer du att upptäcka vem du är skild från den kvinna du var med i många år och ta reda på vad du vill och behöver i en framtida relation. Kom ihåg att dejta vägen inte en återvändsgränd, det är en väg till en spännande ny resa.

Sådan Fake en god Smile