torsdag 15 november 2012

5 misstag kvinnor gör när dating efter skilsmässa


Av Terri Sloane

Du nibbled bara genom en hel bar av mörk choklad. Dina skilsmässopapperna slutligen undertecknas. Du är 55, singel och tänka om dating. Förra gången du hade en första dejt, bar du jackor med axelvaddar och permanentat håret. Du är "ute" igen och dating världen har förändrats en hel del sedan åttiotalet.

Jag är frånskild också och kan känna empati. Lägg ner chokladen, det är verkligen inte så illa ute. Enligt en nyligen publicerad artikel på Match.com, ensamstående boomers över 50 år njuter fördelarna med sin nya status. Sjuttiofem procent av kvinnorna och 81 procent av män säger att de upplever dating framgång. Mitt råd är att gå ut, men undvika dessa vanliga misstag jag ser kvinnor gör efter skilsmässa.

Dating för tidigt efter skilsmässan: Jag lärde mig denna läxa tidigt. Jag träffade bara för att mitt ex hade en flickvän, och det var mitt sätt att personligen hämnas. Vem gjorde det ont? Mig! Jag var en dating katastrof eftersom jag inte var riktigt redo. Börjar datum igen kan vara en överväldigande upplevelse. Min självkänsla var skadad och jag kände fastnat. Jag behövde jobba igenom mina personliga frågor innan jag kunde vara framgångsrika i dating. Lyckligtvis hade jag hjälp av en underbar professionell rådgivare som hjälpte mig framåt. Många kvinnor går direkt till sina flickvänner för råd om dejting och relationer när en professionell källa behövs. En opartisk professionell - någon som ser problem objektivt - är ett bättre val. En coach kommer att berätta sanningen om din beredskap hittills. En välmenande vän kan inte vara så ärlig. Mitt råd är, innan du ansluter dating boomers, söka professionell hjälp från en utbildad kurator eller coach som jag själv. I det här fallet behöver du en coach mer än du behöver för att äta en annan chokladkaka med en flickvän!

Att vara rädd för att gå solo: Solo är vägen att gå när du funderar på att träffa någon hittills. Även om vi älskar att vara med våra flickvänner, ständigt reser med en grupp gal pals är ett recept för katastrof. Jag vet att det tar tid att känna sig bekväm resa ensam, så du måste öva. Jag föreslår att du tar en klass, gå till en show, konsert, film eller opera ensam. Ta dig ut på middag och sitta nära baren område. Om du känner dig säker, äta middag i baren. Om du ser någon av intresse, fånga hans blick för några sekunder och leende. Kanske kommer han att komma över och presentera sig. Om han inte gör det, räkna det som praktik. En ensam kvinna är lättillgänglig, säker och mystisk. Ju mer du tränar att gå ut ensam, desto lättare är det. Jag säger kunderna, om du vill träffa en intressant människa, vara en intressant kvinna. Kom ihåg att män attraheras av kvinnor som är oberoende och roliga - kvinnor som har intressanta liv av sina egna.

Att vara någon annan än din "äkta jag" på en första dejt: Talar om arbete kan känna sig trygga, men det är inte en bra första dejt samtal. Om du hade en dålig dag, stanna hemma om du inte kan få en positiv, lättillgänglig attityd tillsammans. Innan du går ut, satte jag på lite upbeat eller romantisk musik, dansa med mig i mitt hem och tänka lyckliga tankar. Jag lämnar mitt förflutna i det förflutna. Om du inte har tid att gå hem tidigare, klänning för arbete i något "dateable" som en omlottklänning, en penna kjol eller en fantastisk tröja eller satin blus som gör att du känner ganska. Fokus på en positiv stämning, vara medveten om din hållning och stå hög. Lägg till din favorit parfym, fräscha upp din makeup och hår och leende. Ditt leende är alltid din viktigaste skönhet tillbehör och en välkomnande utseende förstärkare.

Breaking planer hittills: Det är ett misstag att bryta planer med flickvänner eller ändra ditt schema om dejting konflikter uppstår. Män ändrar inte sina scheman och du bör inte heller. Håll gör vad du gillar och införliva nya upplevelser i en breddning sociala scenen. Jag går filmen klasser ensam och lägga till nya klasser varje år mitt schema, oavsett vad som händer i mitt liv. Män dras till kvinnor som har ett pulserande liv och som tar hand om sig själva ute och inne. De kommer bara gillar dig mer. Alltid vårda din själ och göra saker som ger dig glädje.

Burning broar om du inte känner dig "gnistor":.. Kemi är svårfångade som du datum Ha tålamod Nyligen gick jag på en dag och hade en stor kväll, men det fanns ingen gnistor Så vad jag beslutat att acceptera en andra träff.? eftersom vi hade roligt tillsammans. Tyvärr finns det fortfarande ingen kemi. Mitt råd till min "dejta själv" var att göra min dag till min vän. Förslaget kan väcka anstöt vissa män, men passa på att vara bra sällskap. jag vet från erfarenhet att vissa män är nöjda med denna idé Män njuta sällskap av en kvinna Det finns inget tryck,... bara vänskap Prova Du kan bli förvånad med resultaten Vad kan börja som en vänskap kan även förvandlas till romantik... Gnistor kan försvinna, men vänskap är för evigt.

Kom ihåg att det här är din tid. Lära av de misstag andra har gjort och reser smidigt som du börjar dejta efter skilsmässan.

Fast Rise of Mobile Dating Apps