fredag 14 december 2012

Fyra Tips för att hitta kärlek Online


Av Bobbi Palmer

Let's face it. Om du i din 40s, 50-talet eller längre än ensamstående män och kvinnor kan vara svårt. Du inte träffa dem på arbetsplatsen eller i barer längre. Du kan tala med endast så många människor i en livsmedelsbutik. Din vänkrets är samma det varit i år.

Om du inte ännu tänkte detta, är online dejting den nya hotspot för Search och äldre vuxna. Det finns bokstavligen miljontals singlar över 50 online. I inte lie: en tedrickande i medelåldern gal eller guy måste du göra lite extra arbete. Men som jag, som träffade min otroligt perfekt-för-mig mannen på Match.com när jag var 47, du också kan uppfylla din nästa kärlek online.

Så om du inte redan är online, jag föreslår att läser du på tips och tekniker (börjar här). Lär dig allt du kan om det rätt sätt att göra det och sedan göra en rakt på minst en online dejting webbplats. Om du är online men inte får resultat, stoppa eller bromsa, utbilda och gå tillbaka online med en hämnd.

Här är fyra tips till dig att komma igång.

1.) Vara chefen

Du vill inte vara bossy. Du vill ha kontroll över din upplevelse. Online dejting öppnar du upp till tusentals möjligheter, och det är ett helt nytt sätt att möte människor. Fatta beslut och ange vissa personliga riktlinjer om hur du vill integrera online dejting i ditt liv. Hur många timmar ska du spendera varje dag online? (Varning: detta kan få beroendeframkallande!) Hur garanterar du din fysiska och känslomässiga välbefinnande som du talar med och träffa människor? Vad kan du lära dig eller ändra för att vara en framgångsrik dater?

Beaktar dessa saker upp framsidan ger dig en färdplan och, ännu viktigare, en utökad medvetenhet. Ha roligt, vara öppen för nya saker och njuta av erfarenhet. bara göra det medvetet och precis den grownup du är.

2.) Stå ut

Du har konkurrens! Om du hoppande online efter 40, jag vill du veta hur man ska hoppa upp och ner och säga, "mig, mig me!" (du läser detta, så är du redan före spelet.)

Kontrollera att din onlineprofil bilder är stor för att själv stå. Få dem gjort professionellt. Inte argumentera — gör det bara för $150 inte är mycket att spendera för att locka en fantastisk man eller kvinna, rätt?

Även måste din profil vara unika. Om din vän älskar det, suger det förmodligen. Lär dig skriva en profil som lockar motsatt kön eller ens överväga att få din profil som professionellt skriven.

Slutligen behöver varje meddelande att skrika hur speciell du är! Visa din personlighet och se till att det är uppenbart att du är intresserad av varje enskild e-post. Om du vill starta, bör du ämnesraden något flirty, roligt och spännande. "Hi" angående innebär linje du vänta i linje eller få bort.

3.) Vara ärlig

Du är online, men målet är att faktiskt träffa någon, ja? En av de översta klagomål av online daters är foton som är … anta … inaktuell. Bara gör det inte. Bokföra attraktivt, men nuvarande, bilder. Det är oärligt och ett slöseri med tid att göra annat.

Också vara tydlig om vad du söker. På 40, 50, 60 och därutöver finns det ett brett spektrum av vilken typ av partnerskap män och kvinnor söker. Vi är alla prosastycken, och det finns ingen anledning att hålla tillbaka talar om för någon vad dina drömmar är för resten av ditt redan fantastiska liv. Om du vill att en middag partner eller make/maka, lägga det ute. Det finns ingen anledning att skrika det, men slätt det i din profil. Om du vill en liv-partner kan vill du inte locka någon som är ute "bara ha roligt."

4.) Kontrollera ditt bagage

Inte dra din otäcka skilsmässa, otacksamma barn eller dina affärsutmaningar till konversationen. (Åtminstone inte någonstans nära början av att lära känna någon.) Lika viktigt dra inte i alla dessa åsikter och beslut du fattar för 20 år sedan. Vem du är idag är ingenstans nära den person som dateras sätt tillbaka när. Det är dags att se över alla dina checklistor.

Kontrollera din lista som definierar "den perfekta mate" och vad de måste göra eller inte göra för att få till den nästa dag. Jag satsade många saker som du trodde du ville vid 30 är inte längre viktigt. Kontrollera även dina "sanningar" om dig själv, män och kvinnor dating. Har du fastnat i några gamla saker? Det är viktigt att marken själv i vem du är och vad du vill i ditt liv idag. Göra detta själv, med en vän eller med en tränare. Men göra det.

Få beredda, och sedan kommer ut och ha lite kul!

Yeni Dating Site Sizin Klout Puan Dayalı Bir Maç