tisdag 15 november 2011

Halloween dräkt Dating Style


Du kan älska den eller hata det, men det verkar som det inte finns något att ta sig runt Halloween. Från godis majs på kontoret för att utklädda kalebasser i snabbköpet, är detta en helgdag som skrämmer eller gnistor oss oavsett hur gamla vi är.

Till skillnad från tidigare, att chansen klä upp eller ner gör för ren vuxen underhållning som återförsäljare förutspår en ökning av utgifterna för kostymer för vuxna. I själva verket finner en undersökning från National Retail Federation att amerikanerna planerar att spendera mycket mer på denna Halloween än den förra, och uppskattningsvis en miljard dollar kommer att spenderas på trick or treat kläder för vuxna, och mer än en tredjedel av de svarande plan för att kasta eller delta i en fest för alla Hallow nyårsafton.

Detta nymodiga entusiasm för en semester som en gång kretsade kring jordnötter stora tecken kan tillgodoräknas den svåra tider som fortsätter att plåga våra verkligheter. Spela klä upp är en vältajmad möjlighet att avbryta vår misstro och ha kul för natten.

Du kan välja en av årets trender kläder eller dra din klassiska go-to kostym ut från under sängen, vara precis varnat för att vad du bär för Halloween skickar ett subtilt budskap som kan skrämma bort eller locka i fel typer av tecken.

Män

The Cowboy: Det ned till jorden, men slug, robust och soldränkta ensamvarg kommer rep i två typer av damer: den sedesamma, ömtåliga belle eller de vilda spår-blazer. Medan du spelar cowboy kommer garanterat att bli en rolig och vilda äventyr för en natt, vet detta: de flesta kvinnor inte anser att dessa bad boys att gifta sig typ.

Superhjälte: Power hungriga villainesses kommer att försöka gräva sina klor i dig så var beredd att hoppa höga byggnader (eller åtminstone använda hissen för att komma upp till deras lägenhet). Det är lätt att bli lurad av jungfrur i förklädnad som dras till din super kapacitet brottsbekämpning, bara inte bita på kryptonit eller du kommer att förlora alla dina krafter.

Vampire: Kvinnor i århundraden har lockats till dessa ondskefulla varelser som suger blod, men kom ihåg att den paranormala världen är en kall, mystiska universum och de som stiger av i den kan spela ett dödligt spel. Detta är den typ av ångande första anblicken attraktion som sannolikt kommer att gå dödliga!

Kungen: Visar upp en Viva Las Vegas getup är skyldig att få groupies, men vise vet att trogna fans ofta förvandlas till desperata anhängare. Om du inte är ute efter ett förhållande, klär sig som en avslappnad rocker och hoppa över glittrande guld, nyanser och sida brännskador.

Kvinnor

Den sjuksköterska: Du kan se alla trevliga uppklädd i vitt, men du kommer att tenderar att hjärtat sjuka och känslomässigt sjuka i denna nyttiga getup. En natt som Florence Nightingale kan kännas att ge, men en kille som som kräver ständig behandling kan snabbt bli tröttsamt.

Fransk Maid: Den svarta och vita Lacy outfit är säker på att frammana bilder av dig böjer ner till damm i månader framöver. Trick eller akta Treater: De heta killarna som flockas mot dig kanske gillar att spela smutsigt och dina nätter av ren roligt kan förvandlas till en varm röra.

School Girl: De oskyldiga Girl Next Door alltid får den bästa poängen bland friare. Men kan de gröna och flottans uniform, knähöga strumpor och flätor lura i killar som fortfarande är fast i tredje klass. Bästa styra klart på super nördar, action wannabes figur eller någon som dyker upp som Pee Wee Herman.

Den elaka häxan: Det är ett enkelt sista minuten få upp men det finns inget sött eller sexigt om en kvinna i grönt ansikte färg och vårtor näsa. Naughty inte alltid gör en sexig uttalande så lämna kvast i garderoben och ta tag att Disney Princess Dress.

No More Mr Nice Guy