fredag 10 augusti 2012

Tre sätt för kvinnan misslyckas på Dating


På en ny episod av den veckovisa dating råd show Planet Love Match Radio, författare och kärlek stylist Tristan Coopersmith undersökt tre av de vanligaste misstagen ensamstående kvinnor gör i sitt kärleksliv. Coopersmith förklarade att dating fällor kvinnorna faller är: att vara orealistiska, dela för mycket information för tidigt, och "spola framåt" dating.

Ställa höga och orealistiska mål har några ensamstående kvinnor känner dejta frustration. "Jag tror det största misstaget som kvinnor gör i dejting ... och jag klandrar Walt Disney för detta, söker sagan, efter Prince Charming", Coopersmith säger. Hon tillägger att ha en lista över önskemål och behov är stort, men skjuter en framtid som spelar som en film sätter ökat tryck på en relation som inte har ens börjat ännu. "Letar du efter perfektion, det är bara inte att hända. Var realistisk ", säger hon.

Använda sina många års erfarenhet, har Coopersmith hittat en distinkt strategi att älska. Att arbeta som "kärlek stylist" hon är varken en matchmaker eller vinge flicka, mer av en lärare och guide. Hon fokuserar på sina kunder egna styrkor, att koncentrera sig på att få dem att släppa bagaget och lära positiva anor tekniker som ger dem möjlighet att finna lycka och kärlek. Hennes övergripande strategi är att hjälpa förvirrade singlar se sina relationer genom klara ögon. Hon driver en framgångsrik blogg och har lagt författare till sina referenser med sin bok, "Meny Dating. Taste Testa din väg till huvudrätt"

"Fast-forward" dating kan vara ett annat misstag för några singlar. "Till exempel kommer en kvinna att vara på en första dejt med en kille och det är den andra kursen ... och hon har redan beräkning" Kan han vara en fantastisk pappa? " "Jag undrar om han kommer att vilja gå till min kusins ​​bröllop nästa år?" Även om alla att mannen tänker är "Har hon drack nog att komma hem med mig?" Jag tror att killen är mycket mer realistiskt i det ögonblicket, eftersom du inte ens känner varandra ", säger hon.

Coopersmith anser vidare att projektionen av denna "spola framåt" fantasi kan leda till dejta besvikelse. "Snabb-forwarding är därför jag tror att kvinnor blir så besviken - de har redan gift killen", avslutar hon.

Dela en alltför stor mängd personuppgifter är ett annat fel Coopersmith känner ensamstående kvinnor gör. Medan hon anser att det är viktigt för en kärlek intresse att lära känna den äkta tiden, dela för mycket i början av en relation kan sabotera dess ursprungliga tillväxt.

"Kvinnor kan komma ut som galna", förklarar hon. "Du vill inte dela att du går till en terapeut varje vecka. Terapi är bra, jag studerar det, det är awesome, men du behöver inte lägga ut det där på första dagen. "

Hon föreslår att daters bör tala om film, musik, eller platser som de kanske gillar att resa - saker som alla kan relatera till. "Du vill alltid komma ut som trevlig och ljus, vill ingen en andra träff med någon med massor av bagage", säger hon avslutar.

Online Dating yapar Ve Sonları İlişkiler Çalışması bulur