lördag 1 september 2012

Återgå till dejting gjort ett bestående intryck


Post-skilsmässa dating kan vara ett skrämmande tanke, det är inte så illa, verkligen.

Strax efter min skilsmässa var sista blev jag ombedd ut på middag med en stilig advokat, som också råkade vara en vän till familjen, ingen säkerhetsprövning krävs.

Jag var så ser fram emot att lördag kväll.

Två dagar innan den efterlängtade utekväll, halkade jag på en druva utanför skolmatsalen inför 250 barn. Den dån högt rum gick tyst som jag föll i vad som kändes som slow-motion. Med min klänning under mina armhålor, en sko ner i korridoren, och en bultande arm dinglar från min sida, kämpade jag med mina fötter. En ensam röst kom från den tysta cafeteria, "Är du okej?"

Jag var för beskedet att göra något annat än ge en tummen upp och squeak ut "Japp, tack, älskling, jag mår bra," hela tiden tänker, "lögnare!"

Jag hämtade min klass från lunch rummet, stannade vid sjuksköterskans kontor för en kylklamp, och leds tillbaka till mitt rum för sagostund. Jag gjorde inte det genom hela boken, min var armen uppenbarligen bruten.

Min vän Maria körde mig i min bil, till akuten. Hon var inte van vid placeringen av blinkers och vindrutetorkare, och vi körde tillsammans med torkarna rytmiskt sveper över vindrutan, fram och tillbaka, på den soliga eftermiddag i oktober.

Jag lämnade sjukhuset med en härlig rösterna och en nyfunnen fruktan för mitt första inlägg, skilsmässa datum.

Där var jag på lördag eftermiddag, försöker bestämma vad man ska ha. Jag var ganska begränsade eftersom min cast gick förbi min armbåge och frös min arm vid ett olämpligt 90 graders vinkel. Välja en tråkig men bekväm klänning, började jag fiaskot sig redo utan användning av min högra arm.

Min verkliga dilemmat var att räkna ut hur du kan få min strumpbyxor på, det var nästan omöjligt med en hand. Mitt ansikte svettades från alla vrida och dra, men så småningom jag slutfört uppgiften, torkas av min panna, och leds ner för att vänta.

Jag äntligen hade lugnat ner och kyls av när telefonen ringde. Han ringer för att säga att han skulle vara några minuter sent, och han lät som om han hade druckit, jag knappt kunde förstå honom.

Jag tänkte mycket, vad en start. Jag får i bilen med honom om han är berusad redan.

Jag var beredd att glömma hela saken när jag hörde knackningen på dörren. (Vad var jag

tänker? Jag hade inte varit "ute" i 24 år!)

Tja, det var han. Han tittade på mig, med mina blå och gröna fingrar sticker ut från rösterna, strumpbyxor något vridna vid anklarna, och håret lite fuktig runt ändarna.

Jag tittade på honom - inte riktigt charmigt leende jag mindes. Han hade spelat rugby på eftermiddagen och hade tagit ett knä i munnen. Hans underläpp var svullet och sydde - hela området började vända härliga nyanser av blått och grönt för att matcha mina fingrar.

Han började skratta, men slutade när han insåg hans läppar var oförsonliga och stygn orubblig. Istället spottar han ut en sluddrigt, "Vad hände med dig?" Precis som jag ställer samma fråga av honom. Han var så söt och jag var smickrad att tro att han inte hade annullerats.

Värdinna på Hutch s satt oss vid mysiga lilla bord utanför sidan. Jag tror inte att hon försöker främja en romantisk kväll, förmodligen bara hoppas att gömma oss från andra besökare.

Middag var härlig. Han var tvungen att klippa mitt kött för mig, och jag var tvungen att dela min vitlök krossade potatis med honom. Min resa till damernas berörda honom, men - jag var borta länge.

Det var strumpbyxor igen, denna gång manövrering i trånga utrymmen uppmanas mer svettning från ansiktet.

Från början till slut var det en mycket, mycket trevlig kväll med en högsta herre. Vi pratade, skrattade, och jag överlevde, övertygad om att om jag kunde få igenom det, skulle detta går sak inte vara så illa trots allt.

Dating En Hottie gør dig Seem Hotter